Cere ofertă!

Politica de confidentialitate

Prin folosirea acestui website, numit în continuare Site, dvs. acceptati termenii și condițiile de mai jos, motiv pentru care vă rugăm să le citiți cu atenție!

Politica de confidentialitate

1. Expert Amanet Auto colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special ,CNP, pe paginile sitului sau, numai cu acordul voluntar al clientului, in urmatoarele scopuri:

-pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

-trimiterea de newslettere si alerte periodice, in format exclusiv electronic;

-contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

-contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

-scopuri statistice.

Prin complectarea formularului de comanda sau a altor formulare cu caracter informativ fiecare client si-a exprimat consimtamantul ca Expert Amanet Auto sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Client are dreptul de a obtine de la Expert Amanet Auto, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

-confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;

-rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

-transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

Oricare client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre Expert Amanet Auto a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre Expert Amanet Auto a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

2. Expert Amanet Auto poate sa colecteze involuntar si alte date, adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametric furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la Site si pot fi folosite de catre Expert Amanet Auto pentru a imbunatati serviciile oferite clientilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Expert Amanet Auto si al eventualilor terti cu careExpert Amanet Auto are contracte de parteneriat in acel moment.

3. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.

4. Pentru exercitarea drepturilor cf art. 5.3, clientul se va adresa Expert Amanet Auto, conform datelor de contact disponibile pe Site, valabile la acea data.

5. Folosindu-se de formularele disponibile pe Site, clientul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

6. Politica de confidentialitate Expert Amanet Auto se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client exclusiv pe Site.

7. Expert Amanet Auto se obliga ca datele colectate ale clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

8. Exceptie de la prevederile art. 7 va face situatia in care transferul, accesarea, vizualizarea, etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

9. Expert Amanet Auto garanteaza ca datele personale ale unui client, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

10. Expert Amanet Auto nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.